Kotihoitoa ammattitaidolla

Yritys

Keurusseudun kotihoito oy on perustettu vuonna 2018. Aiemmin tutut työntekijät ovat toimineet Tmi Kotiamman palveluksessa. Tmi Kotiamma on toiminut Keuruun alueella vuodesta 2016.  Yrityksen kasvaessa myös nimi vaihtui. Alun alkaen palveluita on tarjottu vanhuksille, mutta yrityksen kasvun myötä palvelut ovat laajentuneet niin kohderyhmissä kuin alueellisesti.

Kati Kujala

Toimin Keurusseudun Kotihoito Oy:n yrittäjänä, olen yrityksen toimitusjohtaja. Ensisijainen titteli lienee kuitenkin työntekijä. Koulutukseltani olen geronomi AMK, lähihoitaja, suuntautumisena lapset ja nuoret, sekä markkinointimerkonomi. Opiskelen työn ohessa, tähtäimessä koulutetun hierojan tutkinto kesäkuussa 2019. Olen 42-vuotias, yhden miehen vaimo, neljän lapsen äiti ja kahden koiran emäntä. Asumme Keuruulla.

Motto: Kyllä se siitä!

Niina Kanerva

Työskentelen yrityksessä kotisairaanhoitajana. Olen 44-vuotias ja asun Petäjävedellä.  Luonteeltani olen lempeä, empaattinen ja pitkäjänteinen, mutta myös tarvittaessa erittäin sisukas ja periksiantamaton. Perheeseeni kuuluvat aviomies sekä kolme lasta. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja/terveydenhoitaja. Olen aiemmin työskennellyt kotihoidossa niin työntekijänä kuin esimiehenäkin.

Parasta nykyisessä työssäni on sen monipuolisuus ja vaihtelevuus sekä vapaus tehdä asioita kiireettömästi ikäihmisten ehdoilla; heidän toiveitaan kuunnellen ja tottumuksia/tapoja sekä historiaa kunnioittaen. Asiakkaalta/omaiselta saatu välitön aito palaute ja kiitos antavat voimaa työssä jaksamiseen ja välillä haastavienkin “esteiden” ylitse kipuamiseen.

Motto: Vain taivas on rajana, mikään ei ole mahdotonta!

Nanna Vierikko

Olen nuorekas ja iloinen sekä asioihin ja haasteisiin positiivisesti suhtautuva 54-vuotias Nanna Vierikko Keuruulta. Valmistuin 2015 vuonna lähihoitajaksi, osaamisalana vanhustyö, joka on aina ollut lähellä sydäntäni. Muistisairaiden ihmisten kanssa työskentely vaatii omanlaistansa osaamista, itse olen kartuttanut tätä opiskelemalla muistioireisen ikääntyneen ihmisen tukeminen -osan vanhustyön erikoisammattitutkinnosta.

Olen iloinen ja positiivinen sekä huumorintajuinen. Luonteeltani olen empaattinen, suhtaudun tapaamiini ihmisiin kunnioittavasti ja olen kiinnostunut heistä aidosti. Teen työtä tukien ja auttaen, kuntouttavan työotteen kautta. Kannustan ikäihmisiä heidän omien tarpeidensa ja toiveidensa pohjalta. Aidot kokemukset ja positiivinen tuki arjessa ovat tärkeitä asioita kotona asuvalle ikäihmiselle.

Harrastuksiini kuuluvat Leonberginkoirani Lunan kanssa puuhastelu, kodin remontointi yhdessä aviopuolisoni kanssa, musiikki, taiteet ja tanssiminen. Luen myös paljon ja teen erilaisia helmikoruja aina ajan salliessa.

Motto: ”Laadukasta työtä ja aitoa kohtaamista, tunteella ja taidolla”