Yritys

Keurusseudun Kotihoito Oy on perustettu vuonna 2018. Aiemmin tutut työntekijät ovat toimineet Tmi Kotiamman palveluksessa. Tmi Kotiamma on toiminut Keuruun alueella vuodesta 2016.  Yrityksen kasvaessa myös nimi vaihtui. Alun alkaen palveluita on tarjottu vanhuksille, mutta yrityksen kasvun myötä palvelut ovat laajentuneet niin kohderyhmissä kuin alueellisesti.

 

Kati Kujala

Toimin Keurusseudun Kotihoito Oy:n yrittäjänä, olen yrityksen toimitusjohtaja. Ensisijainen titteli lienee kuitenkin työntekijä. Koulutukseltani olen geronomi AMK, lähihoitaja, koulutettu hieroja sekä markkinointimerkonomi.  Olen 45-vuotias, yhden miehen vaimo, neljän lapsen äiti ja kahden koiran emäntä. Asumme Keuruulla.

Motto: Kyllä se siitä!

Niina Kanerva

Työskentelen yrityksessä kotisairaanhoitajana. Olen 46-vuotias ja asun Petäjävedellä.  Luonteeltani olen lempeä, empaattinen ja pitkäjänteinen, mutta myös tarvittaessa erittäin sisukas ja periksiantamaton. Perheeseeni kuuluvat aviomies sekä kolme lasta. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja/terveydenhoitaja. Olen aiemmin työskennellyt kotihoidossa niin työntekijänä kuin esimiehenäkin.

Parasta nykyisessä työssäni on sen monipuolisuus ja vaihtelevuus sekä vapaus tehdä asioita kiireettömästi ikäihmisten ehdoilla; heidän toiveitaan kuunnellen ja tottumuksia/tapoja sekä historiaa kunnioittaen. Asiakkaalta/omaiselta saatu välitön aito palaute ja kiitos antavat voimaa työssä jaksamiseen ja välillä haastavienkin “esteiden” ylitse kipuamiseen.

Motto: Vain taivas on rajana, mikään ei ole mahdotonta!